Video's - 10 mei 2018   9:54 Gus Kenworthy neemt het op tegen Lindsey Vonn in rap battle

Door:

Gus Kenworthy en Lindsey Vonn zijn beide succesvol in het skiën, maar kunnen ze ook rappen?

En wederom krijgen we een onderwerp voor onze kiezen die we kunnen terugvinden in de categorie “Het zijn nou niet bepaald de vragen waar we nachtenlang over wakker liggen”, maar toch wekte het onze nieuwsgierigheid. Want Lindsey Vonn als goede rapper? Dat is natuurlijk nog maar even de vraag, want het handig zijn op ski’s wilt nou niet meteen zeggen dat je ook tekst op de goede tijden uit je mond krijgt. En dan moet het ook nog wel even een beetje hout snijden natuurlijk, anders sta je daar een beetje…

…Met je bek vol tanden inderdaad. Maar goed, beide succesvolle skiërs nemen het dus tegen elkaar op in een rap battle Drop the Mic en hier is er in ieder geval één ding duidelijk geworden!

En dat ene ding is dat ze het beter bij het skiën konden laten want erg hoogstaand? Mwah, is het allemaal niet. Okay, okay, we gaan niet meteen alles affakkelen wat niets met wintersport te maken heeft en toch voorbij komt, dus bij deze hebben we ‘m hieronder voor je klaar gezet zodat jij er ook even het een en ander van kunt vinden.

Overigens gaat het er eens in de zoveel tijd nog wel eens leuk op tussen beide en we zijn blij dat eh… Een van de twee heeft gewonnen? Ha! We wilden hier eigenlijk heel naïef neerzetten wie er heeft gewonnen, maar dat pakken we nu anders op en we laten je gewoon naar de video kijken. Wat vind jij er van, tenenkrommend, of toch leuk in elkaar gezet?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's