Video's - 2 december 2016   19:51 Gus Kenworthy Vlogt #1: Barfen op de pro-line van Stubai

Door:

Gus Kenworthy, wat is dat toch een ongelofelijke baas zeg! De beste man is begonnen met het vastleggen van de dagelijkse bezigheden en de eerste vlog is er echt eentje om je te bescheuren. Er gebeurt een hoop random shit, maar de tip van de dag is toch wel: ga niet eerst een unit van een biertje opzuipen voordat je door het slopestyle parcours stunt want eh… Dat gaat niet goed aflopen!

En ja dat laatste is dus daadwerkelijk geprobeerd door Gus Kenworthy himself. Serieus, we hebben in geen tijden met zoveel plezier naar een random vlog zitten kijken van dik acht minuten! Normaal gesproken zie je ‘m heel serieus kijken voordat hij aan een wedstrijd begint, maar zo te zien kan het dus ook anders. Heel anders!

De meest random avonturen van Gus Kenworthy komen dan ook dalijk voorbij en wellicht is dat ook wel de reden dat we hier zo enorm van genoten hebben. Heb je Gus Kenworthy namelijk ooit wel eens over zijn wiener schnitzel addiction horen praten? Of dus, zoals we in de intro zeiden, na het pilsen door het slopestyle parcours zien knallen terwijl hij in een lederhosen rondbanjert? Nope, wij ook niet. Tot we dus die vlog hadden bekeken.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan want zelfspot en een beetje klieren is blijkbaar ook iets van Gus Kenworthy waar hij enorm veel plezier uit haalt. Net zoals wij trouwens! We kunnen echt minuten lang gewoon kijken hoe hij mensen in de lift op een heel flauwe manier het bos in stuurt. Wat dat betreft hopen we dan ook serieus dat hij snel met nieuw beeldmateriaal gaat komen want vlog’s zoals deze mogen van ons iedere dag wel op ons beeldscherm getoverd worden. Dit keer is Gus dus in Oostenrijk om te trainen met het Amerikaanse ski team en het eh… epische resultaat zie je na de klik!

Bron:

Foto: Gus Kenworthy

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's