Video's - 22 april 2016   13:03 Gwen van Poorten doet de Alpen: De ultieme après-ski?

Door:

BNN chick Gwen van Poorten was afgelopen winter in Les 2 Alpes te vinden en tijdens haar sneeuwtrip is ze bewapend met een camera en een microfoon rond gaan rennen om zoveel mogelijk vragen te stellen. Deze keer wilt ze een antwoord vinden op de vraag wat voor de echte ras Hollander nou dé ultieme après-ski is! 

Skiën of snowboarden kan ze niet, maar toch is ze meegegaan met de BNN Snowtrip naar Les 2 Alpes, waar ook het Polar winterfestival gehouden werd. Oftewel, een berg vol met feestende Nederlanders die een beetje staan te hossen na een lange dag op de piste! En eerlijk gezegd valt het van de kaart gehalte hier nog best wel mee, of misschien zijn ze simpelweg te vroeg begonnen met filmen?

Of je nu een die-hard wintersporter bent of alleen hier en daar een kleine afdaling pakt, volle bak après-skiën hoort er gewoon bij. De grote vraag is dan ook wat volgens de Nederlander het recept is voor een epische après-ski? Als we de video van Gwen moeten geloven dan is het antwoord eigenlijk heel erg simpel. Heel veel gezelligheid en heel. Veel. Bier.

Oké oké, de muziek moet ook wel een beetje on point zijn natuurlijk want met één of ander laf deuntje kan je natuurlijk niet helemaal uit je plaat gaan! En zoals één van die Hollanders al aangeeft, foute Duitse schlagers horen er toch ook wel bij. Want wat is nu een bergparty zonder dat je minimaal één keer Hoch die Hände Wochenende voorbij hebt horen komen? Of lekker meeblèren met Atemlos terwijl je jezelf helemaal vol giet?

En de volgende dag? Gewoon weer kneitervroeg de wekker zetten en hetzelfde trucje nog een keer herhalen natuurlijk. Een week après-skiën is een week leven op bier!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's