Freeride. Video's - 26 november 2020   13:53 ‘Halcyon’ van Sage Kotsenburg is 20 minuten lang erg lekker snowboarden in ongerepte sneeuw

Door:

Sage Kotsenburg heeft z’n neus om de hoek gestoken en daar ga je ‘m voor bedanken na de klik. Why, you ask? Nou, Halcyon is van de categorie ‘geen gelul, lekker snowboarden’ en je moet ‘m écht hebben gezien!

Want zeg zelf, de foto van hierboven zegt toch eigenlijk al genoeg?

Ja toch? Ja, eigenlijk wel, maar het mooie is dus dat er nog veel meer op je staat te wachten als je op play klikt. Voor twintig minuten is het gewoon… Eh, tja, we gaan het nog eens zeggen: erg lekker snowboarden in ongerepte sneeuw. Sage Kotsenburg en z’n vrienden hebben namelijk niet stil gezeten en dat blijkt nog maar eens want mamma mia wat zouden we nu graag in de televisie kruipen.

Ondergetekende is namelijk wel echt fan van slecht weer wintersporten en daar heeft Sage Kotsenburg tijdens het filmen voor Halcyon genoeg momenten van meegekregen. En alhoewel je ‘m ondertussen al vaker door heup diepe sneeuw hebt zien razen, de naam Kotsenburg kan nog wel eens sneller aan de Olympische Spelen van 2014 in Sochi gelinkt worden.

Dat is okay en logisch, maar zoals je dalijk gaat zien heeft Sage wel meer in z’n mars. In 2019 is Sage namelijk met wat leute op pad gegaan. Geen wedstrijden, maar wel dikke schansen bouwen en lijnen rijden in de backcountry en zoals Monster Energy het mooi kan verwoorden: “to capture some of the most exclusive riding in the world”. Nou, als dat je niet enthousiast maakt om ‘m aan te slingeren dan weten we niet of je wel op het juiste adres bent, want dit betekent gewoon rammen met Sage en friends.

Gabe Ferguson, Jared Elston en Nik Baden zijn onderdeel van die friends, waar je dus eveneens van gaat genieten. En als je ‘some of the most exclusive riding in the world’ wilt filmen, dan is het wel handig als je dat ook op plekken doet die er toe doen en ook daar zit het wel snor! Jackson Hole, Park City, Whistler en Alaska staan op de lijst van plekken waar Halcyon is opgenomen waardoor… Naja, you’ll get the point.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride