Video's - 6 mei 2017   7:50 Heb je geen drone, maar wil je wel de shots? Dit is de oplossing!

Door:

Die drone beelden zijn natuurlijk ontiegelijk bruut om te maken én naderhand naar te kijken, maar goed… Voordat je zo’n apparaatje daadwerkelijk in handen hebt ben je minimaal een nier kwijt én moet je de rest van de periode non stop werken om er weer een keer bovenop te komen. Tja, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig is daar nog Nicolas Vuignier, hij heeft ‘The poor man’s selfie drone’ uitgevonden en die kan jij dalijk ook gewoon uitproberen!

Natuurlijk, er zitten wel wat haken en ogen aan dit idee, maar ja… Wanneer je geen geld hebt voor een drone en toch wel die beelden wilt hebben, dan moet je creatief omspringen met de mogelijkheden die je hebt. Right?

Dat lijkt ons wel ja, hoe moet je anders je edit van de skivakantie naar een hoger niveau tillen? Even een vriend in een harnas persen die op zijn tijd weer aan een hijskraan hangt om jou te filmen tijdens het wintersporten is ook niet zo één, twee, drie geregeld. Om dan ook nog maar eens te zwijgen over de prijzen voor zo’n hijskraan.

Die dan ook nog eens over de pistes heen moet crossen om jou bij te houden. Terwijl hij die vriend van je in het harnas nog op de goede locatie moet houden ook!

Nee, dat is geen succes. Dan kan je beter doen wat Nico Vuignier heeft uitgeprobeerd! Hij heeft namelijk z’n action cam gewoon in de lucht gegooid op het moment dat hij of over een schans gaat of over een rail heen banjert en soms heeft hij een vriend ‘m ook nog eens achter ‘m aan laten gooien. En dat, dat heeft super vette shots opgeleverd!

In ieder geval, als je ze goed aan elkaar edit natuurlijk, want niemand zit te wachten op het moment dat hij de grond raakt en je veertien keer zon, sneeuw, zon, sneeuw, zon, sneeuw, zon, sneeuw ziet. Check ‘m dus snel en wat ons betreft heeft Nico een mooi alternatief gevonden voor de drone, als je die niet kunt of wilt betalen.

Het apparaatje waar de GoPro inzat is deze trouwens, maar wie weet kan het zonder ook. Wie gaat dit ook uitproberen?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's