Video's - 14 maart 2019   13:02 Henrik Harlaut’s RAW Files: #2

Door:

Henrik Harlaut heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en dat is nog maar eens goed te zien in de nieuwe aflevering van RAW Files!

Wil je eerst de allereerste aflevering van Henrik Harlaut’s RAW Files bekijken voordat je hier nu aan begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

We gaan met deze aflevering wel een beetje dezelfde kant op als James Woods met Woodsy’sWorld, maar dat kan natuurlijk ook niet echt anders he. Beide heren zijn namelijk druk bezig geweest met de wedstrijden en tja, dan kom je elkaar nog wel eens tegen.

En met hen dan ook meteen de cameramannen die er rond omheen lopen, ook al is het meteen wel mooi om te zien dat het twee compleet andere webseries oplevert. Want waar James Woods graag in de camera praat, daar is Henrik Harlaut juist het tegenovergestelde. Die start gewoon z’n tweede aflevering van RAW Files met anderhalve minuut aan beelden met een rustig deuntje eronder.

Dat maakt het ook allemaal zo geniaal, want echt elk persoon maakt er wat speciaals van. Maar goed, we zijn een beetje aan het zweven merken we wel, dus we gaan eerst even wat feiten op een rijtje zetten: X Games wordt namelijk eerst aangedaan, om daarna door te pakken bij Park City.

En wat er daarna allemaal gebeurt laten we gezellig aan de RAW Files van Henrik Harlaut. Of… Okay, we vertellen het je toch: Backcountry skiën, kickers bouwen en nieuwe tricks leren. Klinkt goed, niet? We kijken dan ook al stiekem uit naar RAW Files nummer drie!

https://www.youtube.com/watch?v=0zG6wvnkbik

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's