Video's - 10 april 2019   17:48 Henrik Harlaut’s RAW Files: #3

Door:

Chamonix is de plek waar Henrik Harlaut bezig is met backcountry beelden te schieten en zo ging RAW Files mee!

Wil je eerst de allereerste aflevering van Henrik Harlaut’s RAW Files bekijken voordat je hier nu aan begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Want je gaat Henrik Harlaut gezellig aan het ontbijt zien zitten met Oystein Braten. Terwijl ze hun broodjes aan het eten zijn.

Tja, dat krijg je nou eenmaal met RAW Files he, dan is er niets geëdit en gaat alles gewoon zo het internet op zoals het ook gemaakt is. En eerlijk is eerlijk: dat is ook wel iets wat we echt aan deze serie van Henrik Harlaut waarderen: want het is gewoon zoals het is. We hebben nog niet het geluk gehad om Henrik Harlaut zelf te mogen ontmoeten, maar we gokken dat dat ook wel een beetje is zoals hij zelf is. What you see is what you get kinda thing. Snapte?

Ja? Mooi, zoals gezegd zit Henrik Harlaut in Chamonix voor z’n eerste backcountry van dit seizoen en daar krijgt hij hulp uit de hoek van Øystein Bråten en Jacob Wester die zichzelf eveneens hebben voorgenomen om te gaan senden in de sneeuw van het Franse dorp. Dat senden gebeurt uiteraard nog wel eens, ook al is het eveneens veel wachten en geouwehoer wat de klok slaat.

Maar hey! Tekst en uitleg van Henrik Harlaut krijgen terwijl de zon schijnt en hij met een glimlach op z’n gezicht staat te shinen? We vinden het helemaal prima. Overigens ga je een aantal shots niet te zien krijgen want anders heeft hij niets meer om in z’n edit te plempen. Dus dan weet je dat alvast, voordat je denkt dat er complete senders op je te wachten staan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's