Freestyle. Video's - 24 juli 2019   16:47 Henrik Harlaut’s RAW Files: #4

Door:

Nog even een blik werpen op Kimbo Sessions? Dat kan met Henrik Harlaut en z’n vrienden die voor de nodige minuten op ski’s zorgen!

Wil je eerst de allereerste aflevering van Henrik Harlaut’s RAW Files bekijken voordat je hier nu aan begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

We moeten je eerlijk vertellen dat we grandioos over deze aflevering van Henrik Harlaut hadden gekeken en daar schamen we ons best wel voor. Maar goed, showen wilden we je ‘m toch wel, dus bij deze!

Aangezien ook de vierde aflevering van Henrik Harlaut z’n RAW Files gaan gezellig door met waar ze de vorige drie keer gebleven waren: skiën, skiën en nog meer skiën. Dit alles in combinatie met het amper tot niet editen van de shots en het minimale commentaar van Henrik Harlaut of z’n omgeving maakt dat het weer een echte is.

Een echte RAW File in ieder geval dan he en ergens blijft het wel mooi om te zien. Geen geneuzel, gewoon skiën met je bek. Dat wordt dan ook gedaan en dat was meteen ook een van de redenen waarom we je ‘m niet wilden onthouden. Want zo kan het namelijk ook.

En er zitten in die tien minuten zeker genoeg momenten waar je vrolijk van wordt. En dan te bedenken dat dit alles in één dag tijd is geschoten! Oh, en als we Kimbo Sessions zelf morgen geloven dan:”for this episode you’ll want to put on your favorite playlist, press play and enjoy”. Dus dan weet je alvast wat je te doen staat, want muziek zit er niet bepaald bij, alleen her en der wat geschreeuw en oneliners.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Het is nog maar een paar nachten slapen voordat Rock A Rail 2019 weer verreden gaat worden op de Grote Markt in Den Haag. De organisatie is in ieder geval al weer lekker creatief bezig geweest, check de setup van de aankomende editie!  Lees Meer…

Meer Freestyle