Video's - 28 oktober 2018   10:58 Henrik Harlaut’s THE REGIMENT is nu volledig te bekijken!

Door:

THE REGIMENT van Henrik Harlaut staat online en deze zit bomvol sterke teksten en leipe shots, maak dus maar even een half uur vrij!

Twee jaar heeft de Zweedse freestyle skiër gespendeerd aan deze bijna dertig minuten durende film genaamd THE REGIMENT en het resultaat staat nu in volle glorie op je te wachten om bekeken te worden.

Wat je hiervan kunt verwachten? Nouja, wanneer je het over passie hebt, dan zeg je eigenlijk ook meteen Henrik Harlaut en daar zitten ze wel aardig bovenop in de film. “I dont think that there is anybody in this world, that loves skiing as much as he does” is tekst wat over meerdere mensen kan gaan, maar bij een paar atleten zijn ze wel echt goed van toepassing. Henrik Harlaut is er daar eentje van want nog druk bezig zijn om toch nog even dat ene shot te krijgen voor je urban videopart, terwijl over drie uur je vlucht gaat richting X Games?

Dat doen alleen de echt fanatiekelingen. In THE REGIMENT krijgen we goed te zien wat Henrik Harlaut zo uniek maakt, hoe hij omgaat met de combinatie van wedstrijden en video parts filmen en dit alles gebeurt in samenhang met andere atleten die zich over de persoon Harlaut buigen. Uiteraard is er nog genoeg mogelijkheid om Henrik Harlaut aan het werk te zien en dit alles gebeurt op de meest unieke en creatieve spots die je maar kunt bedenken. Henrik ziet namelijk overal wel een mogelijkheid en gaat door totdat hij écht die rammer van een shot heeft.

THE REGIMENT gaat dus verder dan enkel een film over Henrik Harlaut, de passie die deze man meeneemt is erg aanstekelijk te noemen en geeft ons weer extra veel zin om richting de sneeuw te gaan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's