Video's - 12 april 2015   9:54 Het echte Pug Life in de sneeuw vastgelegd met een GoPro

Door:

Honden in de sneeuw, het is blijkbaar een match made in heaven! You don’t choose the Pug Life, the Pug Life chooses you! 

De trouwe viervoeters houden wel van een beetje sneeuw! Een paar dagen geleden zagen we nog een rasechte piste hond die niets liever doet dan rondrennen op de piste en chillen in de nek van zijn baasje terwijl hij aan het skiën is, maar Brandy de mopshond pakt het anders aan. Brandy volgt het Pug Life!

Wat het Pug Life is? Nou, het begint allemaal met een goede outfit! Het laatste wat je wilt is dat je ballen of je oren eraf vriezen natuurlijk. Je mag dan als badass hond door het leven gaan, het betekent niet dat je het ook verrekte koud moet hebben! Zo’n outfit is natuurlijk niet compleet zonder een GoPro op de rug voor de echte epische POV beelden.

Als de outfit gefixt is kan de slee erbij gepakt worden! Maar ja, als badass hond die het pug life leeft doe je uiteraard zelf helemaal niks, daar heb je je baasje voor. Het is een kwestie van op de slee gaan staan en er flink op los chillen. Als Brandy beneden is hoeft hij uiteraard nog steeds geen poot uit te steken want dat is gewoon hoe Brandy het regelt. Geen gelul, het pug life tot en met!

Een dag uit het pug life van Brandy is natuurlijk niet compleet zonder epische slomo’s en de bijbehorende muziek. Als gangsterhond kan je natuurlijk geen lullige deuntjes gebruiken! Check de beelden van Brandy’s epische leven:

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's