Video's - 6 juli 2018   19:19 Hij is eindelijk hier: Lord Hans, de brute G500 cabrio van Jon Olsson!

Door:

Lord Hans is gearriveerd en zoals je ziet is hij langs de kapper gegaan!

Eerst meer lezen en kijken over de Mercedes van Jon Olsson genaamd Lord Hans? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Of nouja, ze hebben bijna z’n kop eraf gehakt. En natuurlijk vraagt iedereen, en daar horen wij bij, zich af waar de kap van de Mercedes G klasse is. Want tja, iets met minder zonnige dagen waarbij er ook wel eens druppels naar beneden komen en dergelijke?

Ja, die heeft Jon Olsson dus niet. Jon Olsson heeft geen backup plan. Jon besloot dat hij graag een auto nam waarbij hij moest hopen op goede weersomstandigheden. Ofzoiets? We hebben geen idee, maar blijkbaar is Lord Hans the G dus hoofdloos. Period.

Wat we er overigens zelf van vinden? Het idee achter Lord Hans is natuurlijk wel echt enorm bruut te noemen en dat hij de zaag in een auto van een kwart miljoen zet is ook wel echt Jon Olsson, maar… Ja, geef ons de Lord Hans maar van toen hij geïntroduceerd werd. Van die enorme lampen op het dak, hij zag er bruter dan bruut uit en je kon er gewoon echt een berg mee beklimmen!

Als je snapt wat we bedoelen. En kijk, dat laatste kan nu waarschijnlijk ook nog wel hoor, maar het hele idee is gewoon weg. Maar laten we niet teveel zeuren over deze nieuwe cabrio van Jon Olsson, want een uniek exemplaar is het zeker. En dan hebben we het nog niet eens over de motor gehad aangezien ook die uiteraard aangepakt is. Volgens Jon Olsson ligt er nu zevenhonderdtachtig en nog wat in het vooronder en dat is nogal wat! Overigens is er nog iets wat we zeker weten nu we deze auto hebben gezien, en dat is…

Dat er in de komende periode weer een nieuwe aan zit te komen! Jon Olsson gaat namelijk nooit met een auto zonder kap richting de herfst, dus of Lord Hans wordt binnen een paar weken weer verkocht of er komt een nieuw project bij ergens in de herfst. Welke van de twee denk jij dat het gaat worden? Of wordt het optie drie…?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's