Video's - 18 oktober 2019   12:20 Holy shit, Josh Daiek doet massive backflip over weg heen

Door:

U neemt een road gap, voegt daar nog even de XXXL variant aan toe én als kers op de taart wordt het gecombineerd met een backflip. En wat krijgen we dan? Juist, episch beeldmateriaal, en het mooie is dat Josh Daiek z’n hand er niet voor omdraait!

Dat maakt Josh Daiek een nog grotere badass held dan dat hij eigenlijk al was. Ze vragen zich bij Salomon op dit moment dan ook hardop af of dit misschien wel de meest grote backflip road gap (we hebben geen idee of de benaming nu nog klopt maar f*ck it, je snapt het wel) is die ze ooit hebben gezien en als we even nadenken dan…

…Hebben we geen idee wie er een grotere heeft gesprongen. De gap, met een verticale drop van pak ‘m beet 30 meter en een afstand van hang ‘m weg 50 meter, is er dan ook zeker eentje die gesupport moet worden door een onderbroeken fabrikant. Want eh… Wij zouden na het springen een nieuwe nodig hebben.

Inclusief de welbekende helikopter natuurlijk. Hoe dan ook, Josh Daiek heeft ‘m weten te landen en daarmee kan hij weer iets van z’n lijst afstrepen. Deze gap had hij namelijk al tijden op het oog om te gaan springen en nu is het moment dan eindelijk daar! Dit alles werd, zoals we mogen verwachten in 2019, vastgelegd en wel voor Salomon’s ‘The 7 Stages Of Blank‘. De film komt dinsdag uit dus zorg dat je dan paraat zit en tot die tijd kan deze road gap prima op repeat!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's