Video's - 7 maart 2018   20:32 Holy shit, Tanner Hall doet triple backflip als een baas

Door:

Kijk, Tanner Hall is al een baas, maar wanneer je een triple backflip doet in de ongerepte sneeuw? Dan ben je wel een echt grote speler hoor!

Een backie for the boys zien we met alle plezier tegemoet, van een double backflip gaan we juichen en bij een triple backflip… Tja, we wisten eerlijk gezegd nog niet echt hoe we dan zouden gaan reageren. Of nouja, we hebben ‘m uiteraard al eens voorbij zien komen, maar de trick in combinatie met Tanner Hall? En nu neemt hij ons onboard mee met z’n triple backflip en het is gewoon onwijs lekker om naar te kijken.

Sowieso is de kans groot dat je al weet dat we fan zijn van Tanner Hall, maar dit vindt echt iedereen chill om naar te kijken… Dit is toch ook gewoon iets wat je altijd al wel zou willen kunnen, maar nooit de ballen voor hebt? Überhaupt het idee om een backflip te gooien doet ons al een enkeltje richting het ziekenhuis opleveren, en dat dan drie keer?!

Naah, wij passen even. We maken wel foto’s en filmen de boel, daar zijn we beter in. Wat we overigens in de wandelgangen hebben gehoord is deze actie onderdeel is van een groter geheel en dus niet even een random triple backflip is die gefilmd is.

Wat we namelijk hebben gehoord is dat Tanner Hall bezig is aan een nieuw project die de opvolger van Triumph moet gaan worden. En laten we je het alvast zo zeggen: als dit écht waar is en hij gaat uitkomen, dan… Dan… Dan…

Dan hebben we even geen idee wat we dan gaan doen of hoe we ons dan voelen, maar dat we ‘m grijs gaan draaien moge duidelijk zijn. Een beetje zoals we dat ook met Triumph hebben gedaan, of met… Of met… Naja, you get the point. Right? Check snel hieronder z’n triple backflip en zeg zelf: hij is best leip toch?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Waarom we hier niet eerder op waren gekomen weten we niet, maar we bekijken het even van de andere kant: we zijn enorm blij dat we ‘m nu gevonden hebben. Want diepe poederbochten draaien terwijl de zon erop staat te shinen? Of een parksessie van formaat? We hebben het over het project van Werni Stock genaamd Local Surroundings en hij heeft er een prachtige film van gemaakt! Lees Meer…

Meer Video's