Video's - 4 april 2015   10:09 How to: Afscheid nemen van je ski’s

Door:

Als je wintersportseizoen erop zit en je huidige set ski’s nodig vervangen moet worden kan je ze maar beter een goed afscheid geven. Deze dude heeft weer een mooie methode gevonden die je ook nog eens gewoon hier in Nederland kan uitvoeren! 

Je kan natuurlijk met je ski’s een piste afdalen in de zomer, dan weet je ook zeker dat je ze na 30 seconden écht kan weggooien. Maar ja, dan moet je in de zomermaanden weer richting de Alpen en we doen dat allemaal het liefste in de winter, toch? Daniel Freed heeft een mooie methode voor jullie gevonden!

Het is heel simpel. Je zoekt een willekeurig winkelcentrum, trein- of metrostation op met je ski’s en je zorgt ervoor dat je vrienden de roltrappen even vrij houden. Vervolgens zet je je skischoenen nog één keer in je trouwe vrienden om vervolgens volle vaart van de roltrap af te vliegen! +1 als je kan eindigen in een parkeerplaats, als je genoeg snelheid hebt kan je namelijk zo de kofferbak van je auto induiken. Op deze manier geef je je trouwe vrienden in ieder geval een waardig afscheid nadat ze wekenlang je steun en toeverlaat zijn geweest op de pistes! Je oude ski’s simpelweg laten verstoffen op zolder is ook zo oneerbiedig, dan kan je ze beter goed slopen met zo’n actie.

Om je ski’s écht helemaal te vernaggelen moet je misschien een paar keer over de roltrappen jagen, maar dan garanderen we je dat er genoeg diepe groeven en gaten in je ski’s zitten dat je er echt helemaal niks meer mee kan. Moet je alleen wel even opletten dat de beveiliging het niet in de gaten heeft, want die zullen zo’n stunt waarschijnlijk iets minder waarderen.

Daniel Freed heeft deze video overigens gemaakt voor de GoPro wedstrijd Line of the Winter en hij dingt mee voor de $1000 prijs van maart! Bij deze wedstrijd kijkt de jury heel goed naar lijnkeuze en zonder een creatieve lijn kan je de hoofdprijs wel vergeten. Zo te zien heeft Daniel Freed dat gedeelte van de wedstrijd wel begrepen, wij hebben nog nooit zo’n creatieve skilijn gezien!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's