Video's - 27 februari 2014   12:27 ‘I Ride Park City’ S4E5: Snowboard

Door:

Dat backcountry crossen is altijd leuk om naar te kijken, maar de echte stunts komen natuurlijk uit het funpark! Er zijn speciaal voor de stunters onder ons schansen en landingen gebouwd dus dan kan je er maar beter van genieten!

Dat hoef je meestal geen twee keer te zeggen. Mannen als bijvoorbeeld Abe Kislevitz hebben hun glorie te danken aan de mogelijkheid dat ze zich in het funpark lekker konden uitleven. Iedere keer als hij en zijn vrienden een dag vrij waren van school zochten ze, in plaats van de boeken, het funpark op. Vanuit daar werd telkens bekeken wat er dit keer voor episch materiaal zou worden vastgelegd en dat heeft uiteindelijk zo zijn vruchten afgeworpen! Natuurlijk moet je wel talent hebben, en gelukkig voor Mr. Kislevitz loopt hij daar ook van over, maar je moet wel het geluk hebben dat je ‘gevonden’ wordt door de grote jongens. Om maar even een voorbeeld te noemen, Abe is nu werkzaam voor GoPro en heeft dus van zijn hobby zijn werk gemaakt!

Maar ook de echte wedstrijdstunters als een Shaun White, Max Parrot en Mark McMorris genieten nu nog altijd van het feit dat ze vroeger in het funpark met het verstand op nul gewoon konden doen en laten wat ze wilden. Nu met de Olympische Spelen heeft de slopestyle variant wel een enorme boost gekregen en we zijn benieuwd in hoeverre we dat gaan terug zien in de hoeveelheid nieuwelingen. Tot die tijd kunnen we genieten van de stunts van Alex Sherman, Cody Rosenthal en Griffin Siebert. Maar ook Christian Connors, Zak Hale en nog vele anderen zijn van de partij om zich te bewijzen op het videomateriaal van ‘I Ride Park City’. Bekijk ‘m dus snel!

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's