Video's - 20 april 2014   13:26 ‘I Ride Park City’ S4E6: Snowboard

Door:

Wanneer Sage Kotsenburg op het witte doek verschijnt weet je eigenlijk al genoeg, dit moet en zal een gave edit gaan worden! Maar Sage is niet de enige die zich aan de grote schansen mag gaan wagen, ook Aaron Büttner is van de partij in deze zesde edit van “IRPC”!

Ook al kunnen we het ons wel voorstellen dat de crew een hele film over Sage Kotsenburg kan maken, we vinden het toch aardig van ze dat er nog meer mannen voorbij komen die ze hebben weten te strikken. Hoe je het ook wendt of keert, iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen ideeën en dat geeft toch altijd een andere draai, letterlijk en figuurlijk, aan een bepaalde stunt, trick of een gehele video. Maar dat niet alleen want wat wij niet zien is dat het achter de schermen ook gewoon leuk en gezellig moet zijn wilt het allemaal een beetje in elkaar vallen.

Dat vond de crew van I Ride Park City dus blijkbaar ook en daarom hebben ze mannen als Tor Lundstrom, Ben Bilodeau, Brendan Gerard, Harrison Gordon en Broc Waring in hun team opgenomen. Het stunten, en natuurlijk ook het crashen, is namelijk wel aan dit tijdelijke team besteed en het is dan ook niet verwonderlijk dat we dat stukje talent terug gaan zien in onderstaand beeldmateriaal. Verder was het ook weer even geleden dat we konden genieten van een funpark filmpje dus klik ‘m snel aan en enjoy!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's