Video's - 14 juli 2014   15:22 ‘I Ride Park City’ S4E7: Snowboard

Door:

Ook voor de crew van IRPC is het einde van het seizoen een feit, maar dat mag natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Deze laatste episode wordt door de stunters dan ook nog even volop benut, maar wie is er dit keer onderdeel van het team? Klik snel door voor de bewegende beelden!

De vorige keer was de welbekende favoriet Sage Kotsenburg aanwezig om zijn stunts te showen en we zullen maar meteen met de deur in huis vallen.. ook deze episode is hij onderdeel van de hele grote groep hoog- en laagvliegers die het funpark onveilig hebben gemaakt! Want ook al zien we het graag dat Mr Kotsenburg door de lucht vliegt en gave stunts uithaalt, er zijn altijd nog een hele groep andere die hun mannetje staan. Iedereen heeft namelijk zijn eigen charme en daar valt gelukkig niet tegenop te jureren!

Het was in deze laatste edit van het seizoen dus niet alleen aan Sage om in de schijnwerpers te staan, ook namen als Cody Rosenthal, Griffin Siebert, Merrick Joyce en natuurlijk de enige echte Frank April zijn van de partij in het Park City Mountain Resort van Utah. De plek, wat in de buurt van Salt Lake City ligt, heeft de eer om in het lijstje van top 5 beste parken van Noord Amerika te staan, maar dat staat natuurlijk los van alle tricks die de crew van I Ride Park City heeft uitgevoerd. De sneeuwconditie en ligging van een park zijn natuurlijk erg belangrijk, maar verder zijn er in Utah mogelijkheden genoeg om jezelf meer dan een hele dag te vermaken. Dat laten de jongens van IRPC nog maar eens zien, want het feest kan al beginnen als er sneeuw en schansen aanwezig zijn!

De onderstaande crew heeft zich zoals gezegd dus beperkt tot het funpark, maar dat maakt allemaal niet uit. Check snel de beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's