Video's - 3 december 2014   15:25 ‘I Ride Park City’ S5E1: Snowboard

Door:

Op 14 juli van dit jaar namen we afscheid van het mooie seizoen die de snowboard crew van I Ride Park City heeft gehad, want toen.. toen was het wintersportseizoen toch écht een keer voorbij. Nu, dik vier maanden later, zijn de deuren van het Park City Mountain Resort in Utah weer geopend en kunnen we beginnen aan seizoen vijf!

Eigenlijk zeggen ze nu dus: seizoen vier heeft zoveel plezier en gezelligheid opgeleverd dat we dit jaar weer gaan kijken of dat alles geëvenaard kan gaan worden. Nou, daar hoef je niet voor te studeren om te weten dat het wel goed af gaat lopen, want als we de beelden van vorig jaar er bij pakken zitten we nog steeds met een grote grijns te kijken! Toen was de éénentwintig jarige Sage Kotsenburg van de partij en ook dit jaar heeft hij er geen moeite mee om zijn gezicht weer te laten zien. Niet erg vreemd natuurlijk, aangezien hij opgegroeid is in Park City, Utah, maar toch is het een fijne bijkomstigheid voor de reclame van Park City Mountain Resort en IRPC dat hij in de video voorbij komt.

Hij mocht dus ook gewoon niet ontbreken in de openingsedit van I Ride Park City en gelukkig voor ons heeft hij daar naar geluisterd. Of hij was gewoon thuis en had even niets te doen toen er op z’n deur werd geklopt. We zullen niet weten hoe dat allemaal is gegaan, maar dat maakt verder ook niet uit. Belangrijkste is dat we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen, met onder andere Mr. Kotsenburg, en daar is nu het begin van online gekomen!

Maar als je denkt dat het alleen om Sage draait dan heb je het fout, want er werden nog meer stunters opgetrommeld om te laten zien wat ze allemaal in petto hebben. Dit keer zijn Teddy Koo, Alex Sherman, Zak Hale en Ozzy Henning van de partij om het team compleet te maken, klik dus snel om te zien hoe ze het er vanaf hebben gebracht!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's