Video's - 29 mei 2015   10:34 ‘I Ride Park City’ S5E10: Snowboard

Door:

De heren van I Ride Park City hadden met hun ski variant al de finish van dit seizoen bereikt en nu is ook het moment voor de snowboarders aangebroken. Gelukkig voor ons gaat de crew nog één keer los en dat kan natuurlijk niet door één iemand gedaan worden waardoor we na de klik kunnen genieten van meerdere atleten!

We zijn met deze aflevering van I Ride Park City in de dubbele cijfers gekomen en dat betekent een aantal dingen. Uiteraard dat we heul veul episodes van deze crew uit Utah voorbij hebben zien komen, maar dat is een open deur. Waar we op doelen is dat er in die periode ook een heel aantal atleten de kans hebben gekregen om volle bak in de schijnwerpers te staan! Toegegeven, voor een Sage Kotsenburg is het niet enorm bijzonder meer om gefilmd te worden, maar dat zal niet voor een ieder van hen het geval zijn.

De crew van de snowboard editie heeft er namelijk voor gekozen om weinig met meerdere atleten het funpark in te gaan, de rest van de afleveringen stonden namelijk in het teken van één iemand en dat konden we eigenlijk wel waarderen! We wilden eigenlijk een aantal momenten uit de serie pakken om het uit te lichten, maar we kwamen tot de conclusie dat dat niet eerlijk is ten opzichte van de rest van de stunters. Daarom zullen we je één tip geven en die luidt dat je op deze blauwe tekst moet klikken zodat je alle afleveringen nog eens kan zien!

Dit keer zijn het Sam Taxwood, Ben Bilodeau, Alex Sherman, Harrison Gordon en Ozzy Henning die de laatste aflevering van het seizoen hebben gebruikt om met een klapper te eindigen. Wij hebben in ieder geval heerlijk genoten. Van dit hele seizoen en natuurlijk ook van deze nieuwe aflevering. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's