Video's - 12 mei 2015   9:42 ‘I Ride Park City’ S5E6: Ski

Door:

De allerlaatste aflevering van het skiënde team uit Park City Mountain Resort in Utah is helaas aangebroken, ook al heeft dit alles natuurlijk ook wel weer een positieve kant. De crew is namelijk stuk voor stuk gemotiveerd om knallend het seizoen af te sluiten en dat laten ze zeker zien in deze edit!

Het is nooit leuk om ergens een punt achter moeten zetten, maar als je het dan toch doet.. doe het dan ook meteen goed! Dat was ook het plan van het I Ride Park City Ski Team en zoals we al verklapten zijn ze hier zeker in geslaagd.

Wat betreft de muziekkeuze blijven we het wel een beetje apart vinden, ook al zullen ze vast zelf enorm fan zijn van dit genre waardoor ze het eronder hebben gezet. De vorige keer waren het namelijk Spaanse tunes die de stunts hadden vergezeld en dit keer begint het allemaal op een western te lijken. In ieder geval, die feeling krijgen wij er bij. Je weet wel: Zo’n verlaten dorp waar je dan op je paard binnen komt rijden en wanneer je dan rondkijkt je alleen zo’n strobaal voorbij ziet rollen terwijl de borden ‘café’ iets wat op een roestige toon heen en weer zwiepen..

Anyway, we dwalen af maar je snapt nu vast en zeker wel wat we bedoelen. Maargoed, dat dus onder een ski edit? Naja, omdat het ‘t einde van ‘t seizoen is krijgen ze het voordeel van de twijfel zullen we maar zeggen en eigenlijk moeten we ook niet zo zeuren. De trukendoos van de heren Dale Talkington, Tim McChesney, Ryan Wyble, John Kutcher en Tom Wallisch maakt namelijk wel echt een hoop goed en die western tunes duren maar tot de helft van de aflevering! Poeh, scheelt weer de helft dus. De vraag is alleen: ga je ‘m met of zonder geluid bekijken?

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's