Video's - 7 maart 2015   15:46 ‘I Ride Park City’ S5E6: Snowboard

Door:

Na Bode Merrill en Zak Hale lag de lat voor een nieuwe edit van I Ride Park City aardig hoog en de vraag was dan ook wie dit kon gaan overtreffen. Nu hebben ze het toch voor elkaar weten te krijgen om nieuw beeldmateriaal online te gooien, maar kan dit tippen aan de vorige afleveringen?

Blijkbaar zijn de skiërs bezig met andere dingen want de snowboardcrew loopt nu wel heel erg uit. Achja, we zijn in ieder geval blij dat de snowboarders gewoon lekker door blijven gaan met het online gooien van nieuwe afleveringen want daar kunnen we tenminste wat mee! Maarre, wie is er dit keer aan de beurt om zich te laten zien?

Het is logisch om te denken dat er ook in aflevering zes maar één iemand zijn kunsten komt vertonen. De voorgaande afleveringen hadden namelijk ook zo’n opzet dus er was eigenlijk geen reden om iets anders te verwachten. De crew dacht daar alleen anders over en zij besloten om het roer om te gooien en weer eens meerdere atleten door het funpark heen te sturen!

Een aflevering van Bode Merrill of Sage Kotsenburg zit er dus dit keer niet in, maar we kunnen je alvast wel verklappen dat laatst genoemde in deze edit voorbij gaat komen. Voor onder andere Zak Hale, Scott Stevens en Bode Merrill is het even tijd om wat rust te pakken. In ieder geval, wat I Ride Park City betreft dan natuurlijk. Voor hen in de plaats komen Griffin Siebert, Ben Bilodeau, Sam Taxwood, Ozzy Henning en Alex Rodway die hun plek met alle liefde wilden invullen. Dat hebben we in onderstaand beeldmateriaal aardig terug kunnen zien want in dezelfde chronologische volgorde komen ze aan bod. Zoals we in de intro al vroegen willen we graag weten wat jullie er van vinden, dus laat je horen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's