Video's - 6 april 2015   13:30 ‘I Ride Park City’ S5E7: Snowboard

Door:

Er blijven maar stuntsessies uit het Park City Mountain Resort het internet op stormen en dit keer zijn het de snowboarders die van zich laten horen. In de zesde video van I Ride Park City: Snowboard Edition vond de crew het wel weer eens leuk om meerdere atleten op pad te sturen, maar we kunnen alvast verklappen dat dat deze keer in onderstaande edit niet gaat gebeuren. Wie het wel is en hoe de bewegende beelden er uit zien zie je na de klik!

Deze jongeman is er eentje die ook al in de vorige aflevering te bewonderen was en hij luistert naar de naam Griffin Siebert. De ondertussen tweeëntwintig jarige Amerikaan had zich toen ook al aardig weten uit te leven in het funpark en blijkbaar beviel dat allemaal erg goed. Zo goed zelfs dat dit alles nog maar eens dunnetjes is overgedaan, alleen nu zonder iedereen en alles om zich heen!

Dit keer staat hij echt helemaal in z’n eentje in de schijnwerpers en wordt alles wat hij doet nog maar eens extra onder de figuurlijke loep genomen. Erg leuk natuurlijk voor het door onder andere Volcom, Nitro en Vans gesponsorde talent uit Salt Lake City! Griffin was overigens het vorige seizoen ook al een aantal keer te bewonderen in de afleveringen van I Ride Park City, maar van een video met daarin alleen zichzelf was het nog nooit gekomen.

De funpark sessies met I Ride Park City zijn niet de enige keren geweest dat je ‘m op de site voorbij hebt kunnen zien komen. Toen we namelijk over de film van Nitro Snowboards schreven, schreven we indirect ook meteen over Siebert! In deze iets meer dan een half uur durende teamvideo laat ook Griffin zien wat hij allemaal in petto heeft en nu mag hij dat dus gaan doen voor I Ride Park City. Bekijk ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's