Video's - 19 april 2015   10:34 ‘I Ride Park City’ S5E8: Snowboard

Door:

Met al zeven gave afleveringen van de snowboardende I Ride Park City crew in ons archief stormen we af op het einde van dit prachtige seizoen. Ook al is daar bij deze edit nog totaal niets van te merken aangezien Alex Sherman de kans om te shinen met twee handen aan heeft gepakt!

En met Alex kunnen we weer een naam bij de lijst van snowboarders toevoegen die in de schijnwerpers van I Ride Park City heeft gestaan. Dat heeft hij natuurlijk al eens gedaan in afleveringen met andere stunters, maar dit seizoen hadden we nog niet de kans om eens voor de volle honderd procent van z’n stunts te kunnen genieten.

Daar is nu verandering in gekomen en we gaan ons in deze achtste aflevering dus niet focussen op een compleet team die het funpark aan het onderstunten is. Alex Sherman wordt onder de figuurlijke loep genomen en de vijfentwintig jarige Amerikaan laat er in de komende twee minuut durende edit zeker geen gras over groeien! Waarom zou die ook, het zou wel erg raar zijn wanneer hij een beetje ongeïnteresseerd door het funpark heen banjert ‘omdat het moet’.

Dat is ook meteen gelukkig voor ons want wij kijken ook liever naar een atleet die er alles aan doet om goed op de video te verschijnen in plaats van dat hij of zij de kantjes er vanaf stunt! Maar goed, over zulke dingen hoeven we ons bij Alex Sherman geen zorgen te maken en dat wordt nog maar eens bevestigd door onderstaand beeldmateriaal.

Ondertussen wordt de lijst van snowboarders die in de schijnwerpers van I Ride Park City hebben gestaan alsmaar groter en groter en zal het een kwestie van tijd zijn voordat we de volgende snowboarder bij deze lijst kunnen toevoegen. Daar moeten we alleen nog even op wachten, tot die tijd genieten we van Alex Sherman in z’n episode met I Ride Park City!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's