Video's - 26 april 2015   12:41 ‘I Ride Park City’ S5E9: Snowboard

Door:

Ook deel negen van het I Ride Park City Snowboard circus staat online te shinen waardoor we weer met alle plezier meegenomen worden langs alles wat Park City Mountain Resort in Utah te bieden heeft. Zo te merken heeft de crew nog genoeg zin om door te gaan met het seizoen 2014/2015 dus snel klikken en kijken!

Zoals we de vorige keer tijdens aflevering acht al hadden gezegd zou het alleen nog maar een kwestie van tijd zijn voordat we een volgende snowboarder bij de lijst konden gaan toevoegen. We hebben het dan natuurlijk over de lijst van I Ride Park City atleten die een hele aflevering voor hun rekening nemen en dit keer is het Dylan Thompson die dat met alle plezier op zich heeft genomen!

Dylan is al wel aardig wat keren op de gevoelige plaat vastgelegd, maar dat geldt niet alleen voor zijn momenten tijdens I Ride Park City. Dylan Thompson kan je bijvoorbeeld ook kennen van zijn video’s die hij voor X Games Real Snow heeft gemaakt. Hij doet namelijk al een aantal jaar mee met deze wedstrijd en blijkbaar verveelt het nog zeker niet! Jammer genoeg voor Dylan moest hij dit jaar toezien hoe Chris Grenier en Sebastien Toutant er met de prijzen vandoor gingen, maar het zal ons niet verbazen wanneer hij er volgend jaar toch gewoon weer bij is!

Maar voor nu pakt hij het dus wat ‘rustiger’ aan want deze aflevering van I Ride Park City had én geen tijdslimiet én de video mocht net zo lang worden als Dylan zelf wilde én er zat geen wedstrijd aan verbonden. Dylan kon dus gewoon naar hartenlust stunten voor wat hij waard was en ons heeft hij in ieder geval weten te vermaken. Je mag zelf even op play drukken om te constateren of hij dat ook bij jou heeft gedaan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's