Video's - 18 december 2015   13:45 ‘I Ride Park City’ S6E1: Snowboard

Door:

De crew van I Ride Park City heeft ook weer van zich laten horen waardoor ook voor hen het seizoen via de social media kanalen weer is begonnen. Ze starten dit seizoen met de snowboarders die uiteraard niet konden wachten om weer eens door het funpark te jagen terwijl er een camera op hen gericht stond. De beelden zijn weer grandioos dus snel even klikken en gluren!

De heren van I Ride Park City uit, je zou het niet zeggen, Park City, Utah zijn alweer aan hun zesde seizoen begonnen en zo te merken is het einde nog zeker niet in zicht. Plezier hebben in wat je doet is belangrijk en dat laten deze heren in onderstaande edit nog zeker maar eens zien!

We hebben in de loop der tijd een hoop atleten voorbij zien komen terwijl de IRPC camera op record stond. Vorig jaar was het voor de snowboarders namelijk het jaar dat iedere edit er eentje werd waar er maar één persoon in voor kwam. Dit was uiteraard wel even wennen aangezien we én niet weten wat ons in de volgende episode te wachten staat, maar ook omdat ze eerst met een hele groep voorbij kwamen!

Gelukkig zijn we zo flexibel als een hoepel en was het weer heerlijk genieten wat de heren voor ons in elkaar gedrukt hadden. Voor die beelden kan je hierrrrr terecht, dit seizoen gaan ze overigens in de eerste aflevering met meerdere tegelijk de sneeuw trotseren en dit zijn niemand minder dan Dylan Thompson, Hans Mindnich, Kevin Court, Mike Ravelson en Ozzy Henning. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's