Video's - 13 januari 2016   10:45 ‘I Ride Park City’ S6E2: Snowboard

Door:

De crew is lekker bezig met edits online gooien en daar is deze tweede aflevering van I Ride Park City het mooie voorbeeld van. Zoals je hierboven kan zien zijn het wederom de snowboarders die met de eerste aflevering zijn gekomen en ook deze is wel weer erg lekker hoor. Nu wil je natuurlijk weten wie er langs zijn gekomen, maar daarvoor moet je toch echt even klikken!

Uiteraard kom je hier ook voor de bewegende beelden waarvan we bijna zeker zijn dat je ze wilt zien. Wij vinden het namelijk altijd wel een mooie aantal minuten die de crew voor ons in elkaar heeft weten te draaien en dit keer is dat niets anders! Ook al zijn er wel wat veranderingen in de atleten geweest.

Dit keer zijn het namelijk niet Dylan Thompson, Hans Mindnich, Kevin Court, Mike Ravelson en Ozzy Henning die de snowboards ondergebonden hebben, maar wel Scott Stevens en Nils Mindnich. Overigens kan je na de klik ook gaan genieten van de grote man uit Park City die dit keer ook van de partij is! Zijn naam is uiteraard Sage Kotsenburg en ook al is hij zich in de afgelopen tijd aan het focussen geweest op andere dingen dan wedstrijden, het stunten kan hij natuurlijk nog al te goed!

Dat is fijn om te merken, ook al was het wel de verwachting die we hadden. We zagen namelijk de naam Sage Kotsenburg in de atletenlijst van deze edit staan en dachten: dat kan niet anders dan een vette edit worden! Uiteraard wel op z’n IRPC’s. Als in, veel park dus.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's