Video's - 26 februari 2016   8:22 ‘I Ride Park City’ S6E3: Ski

Door:

Yep, I Ride Park City heeft weer een verse edit online gezet en zoals de trouwe lezers al wel weten is het dit keer aan de skiërs van Park City, Utah om van hun derde aflevering weer een hele mooie te maken. En guess what, zonder twijfel hebben ze dat dan ook gedaan dus snel klikken en gluren maar!

Eerst de vorige afleveringen van I Ride Park City bekijken? Dat kan! Klik even hierrrr voor alle ski en snowboard activiteiten van de crew uit Park City.

Ja ze houden zich daar bij I Ride Park City aardig aan hun woord door telkens de snowboarders en de skiërs af te wisselen. De vraag is altijd alleen wanneer ze online gaan komen, maar wanneer dat het geval is dan kunnen we ons wel weer gaan opmaken voor heel wat lekkere stunts en shots!

En dat hebben we dan ook met volle teugen gedaan want na de klik staan John Kutcher, Vinnie Gangier en Steve Stepp op je te wachten om je te laten zien wat ze allemaal wel niet in petto hebben. En tja, waarom zouden we nee zeggen tegen zoiets?

Inderdaad, dat hebben we dan ook niet gedaan waardoor je hieronder gewoon lekker onderuit gezakt naar hun kunsten, ook al zijn zij niet de enige die we voor de camera zien komen. Mitchell Brower, Rory Walsh en Reed Lewis zagen het ook wel zitten om achterna gezeten te worden door een camera terwijl ze door het park heen knalde, dus ook zij komen langs in deze derde edit van I Ride Park City!

Al met al hebben we weer een fijne edit van de crew uit Park City, Utah op ons scherm gekregen en dus moet je maar gewoon even snel klikken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's