Video's - 14 februari 2016   9:45 ‘I Ride Park City’ S6E3: Snowboard

Door:

Backcountry, park, stunten in de sneeuw en superpipe. Werkelijk waar alles komt voorbij in deze nieuwe aflevering van I Ride Park City en zoals je waarschijnlijk al wel kan raden gebeurt dit niet allemaal door één persoon. Buiten dat, het is de I Ride Park City crew, die hebben dit seizoen nog niet één keer in hun eentje in een edit gestaan! Wie het zijn en badass beeldmateriaal kan je uiteraard terug vinden wanneer je even klikt.

Eerst de vorige afleveringen van I Ride Park City bekijken zodat je niets hoeft te missen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je bent weer helemaal bij!

Want knallen door de sneeuw moet je namelijk doen met vrienden en dat hebben ze daar in Park City, Utah prima begrepen. Okay, je moet het allemaal wel zelf doen, maar onderaan de lift of halverwege de piste even bijkletsen hoe de run was gegaan is toch wel fijner met iemand erbij!

Om nog maar te zwijgen over het feit dat je anders best wel raar wordt aangekeken wanneer je tegen bijvoorbeeld een boom of hut aan staat te praten. Maar dat terzijde, want we gaan ons nu focussen op onderstaand beeldmateriaal van de nieuwe I Ride Park City. Hier zijn het toch wel een bunch aan atleten die voor ons door de sneeuw en lucht zijn gebanjerd en dat vinden we erg fijn!

Wat te denken van Chris Beresford, Ozzy Henning, Sage Kotsenburg, Scott Stevens, Max Raymer, Jack Herald en Mike Ravelson die hun snowboards ondergebonden hebben? Hier blijft het niet bij want ook de gebroeders Ferguson waren wel in voor een sessie om hun snowboardtalent te laten spreken. Al met al is het een heerlijk diverse aflevering geworden en daar houden we van! Dus snel even klikken en kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's