Video's - 26 maart 2016   9:09 ‘I Ride Park City’ S6E4: Ski

Door:

De heren skiërs uit de I Ride Park City reeks hebben van zich laten horen en in tegenstelling tot de één lattige sneeuwhappers pakken zij het park gewoon aan bij daglicht. In die periode van de dag hebben ze iedereen eens laten zien waarom ze in de vierde editie van I Ride Park City thuishoren en je kunt daar nu zelf ook van gaan genieten!

Laten we even duidelijk zijn, we konden die nachtsessie van de snowboarders zeker weten waarderen en stiekem hadden we gehoopt op wederom een edit uit de nacht! Maar goed, dat is dit keer dus niet het geval en hoe kan je dan die verwachtingen van ‘geen nachtsessie?! maar wat dan wel?’ toch nog bereiken? Nouja, wat dacht je van een edit die gewoon heerlijk te noemen is?

Dat hoef je blijkbaar bij de crew van I Ride Park City niet twee keer te zeggen en dus waren het onder andere Dylan Ferguson, Khai Krepela en Jim Webb die de schansen, rails en dergelijke hebben getrotseerd om ons van mooi materiaal te voorzien. Dat is wat ons betreft zeker gelukt en de heren worden daarin bijgestaan door Ryan Wyble, Reed Lewis, Corey Jackson en Chris Laker!

Al met al dus weer een edit waar we ons de aankomende minuten van kunnen gaan genieten en dus zullen we je niet langer ophouden. Snel klikken en gluren! Wil je trouwens de vorige afleveringen van de I Ride Park City webserie bekijken of ben je nu heel erg benieuwd geworden naar die nachtsessie van de snowboarders? Zorg dan even dat je op deze blauwe tekst klikt voor alle afleveringen en klik op deze blauwe tekst voor de ondertussen welbespraakte nachtedit.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's