Video's - 4 maart 2016   8:44 ‘I Ride Park City’ S6E4: Snowboard

Door:

De vorige keer in aflevering 3 van I Ride Park City zeiden we dat we alles voorbij zagen komen, maar dat bleek gelogen. De snowboarders zijn namelijk aan het stunten geweest terwijl de zon onder was en tja… die optie hadden we er nog niet tussen staan!

Eerst de vorige afleveringen van I Ride Park City bekijken? Dat kan! Gewoon even hier klikken.

Want we konden Backcountry, park, stunten in de sneeuw en superpipe afvinken van de lijst, maar een stuntsessie in de avond was iets wat alleen nog maar te vinden was op papier. Tot nu dan natuurlijk want de I Ride Park City crew is weer helemaal los gegaan daar in Park City, Utah!

En uiteraard wordt dit niet door één iemand gedaan want dat zou een beetje jammer zijn. Toegegeven, dat deden ze vorig jaar wel en dat pakte goed uit, maar deze afleveringen van IRPC zijn nou eenmaal gewoon net zo gaaf om naar te kijken! Plus, door het afwisselen van meerdere atleten zie je nog eens wat andere stunts voorbij komen.

Dat maakt het natuurlijk wel interessant en zeker wanneer je weet dat er een hele bunch aan atleten klaar staan om het jou naar je zin te maken! Wat te denken van Griffin Siebert, Ozzy Henning en Jack Herald? Maar ook Max Raymer, Hans Mindnich, Alex Rodway, Dylan Thompson, Kevin Court en Mike Ravelson staan op de deelnemerslijst voor deze avondsessie die je zeker even wilt zien.

We snappen overigens niet waarom ze nu opeens reclame lopen te maken voor het feit dat onderstaande video in 4K te bekijken is. De vorige aflevering was dat bijvoorbeeld ook! Nouja, laten we het maar op details, details, details houden want de video zelf is zelfs in 360p fijn om naar te kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's