Video's - 17 april 2016   14:22 ‘I Ride Park City’ S6E5: Snowboard

Door:

De skiërs waren er al bij de vierde aflevering mee gestopt, maar de snowboarders gaan nog even door en wel met een edit waarin we fijne namen gaan tegenkomen!

Eerst de vorige afleveringen van I Ride Park City bekijken? Dat kan! Klik daarvoor hierrrrr.

Als we even eerlijk zijn, en dat zijn we uiteraard altijd, moeten we zeggen dat we ‘m eigenlijk niet meer hadden verwacht. Maar ach, een video van de snowboarders van I Ride Park City is altijd welkom en we hebben er eentje voorgeschoteld gekregen die zeker het bekijken waard is!

Want de I Ride Park City crew pakt nog maar eens een keer uit en wel door met een namen op ‘t scherm voorbij te laten komen waar je u tegen zegt. Wat te denken van Zak Hale, Sage Kotsenburg en Harrison Gordon? Of Jack Herald, Dylan Thompson, Andew Brewer, Austin Lamoreaux, Ben Bogart en Hans Mindnich?

Een avond edit gaat het niet worden, maar een grote hoeveelheid namen die je al enthousiast maken zelfs voordat je de edit aan hebt gezet is wel aan de orde van de dag. En nu, nu is het de grote vraag hoeveel we er dalijk nog gaan krijgen! Want gaan de snowboarders gezellig door met edits maken, of zit hun seizoen er nu ook op?

We zullen er maar op moeten wachten en wachten en wachten en wachten tot het moment dat er weer vers beeldmateriaal is langsgekomen, ook al doen we daarmee de beelden die hieronder klaar staat te kort. Bekijk dus snel de stunts van Sage Kotsenburg, Zak Hale, Dylan Thompson en consorten na de klik:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's