Video's - 1 augustus 2019   18:14 Iemand geïnteresseerd in Lord Hans de G, de G500 4×4 van Jon Olsson?

Door:

De omgebouwde G-klasse cabriolet van Jon Olsson staat namelijk in de verkoop met een prijskaartje van…

Ja, eh, dat weet niemand toch. Nee maar serieus, de ene keer laat hij het weten, de andere keer wordt er met geen woord gerept over het aantal euro’s dat je over moet maken naar de bankrekening van Jon Olsson. En dat laatste is nu dus ook het geval, ook al mag je ‘m blijkbaar wel altijd gewoon even mailen met de vraag of je ‘m mag kopen.

Moet je alleen wel even ervoor zorgen dat het een serieus bod is anders sta je naar alle waarschijnlijkheid binnen rap tempo op de zwarte lijst.

Maar hey! Proberen kan altijd, right? Nieuw kostte de Mercedes G-Klasse ongeveer een kwart miljoen, maar we weten niet wat voor kosten en dergelijke er nog bij zijn gekomen na het zagen, beuken, kietelen en dergelijke van de Mercedes. Dus een schatting maken?

Ja, daar gaan we onze vingers dus niet aan branden. Toch bedankt. Overigens is de reden van verkoop wel eentje waar we je bij kunnen helpen, want Janni is zwanger! Nu haalden wij onze schouders op bij die tekst, maar wij worden binnenkort dan ook niet vader. Jon Olsson zou in ieder geval meer opzoek zijn naar een familie auto dan een G-Klasse met safari trekjes.

Is ergens wel wat voor te zeggen en uiteraard komt het voor in z’n vlog die hieronder is te bekijken. De eerste minuten zijn, buiten het geweldige edit werk, wel precies waarom we Jon Olsson z’n vlogs niet meer bekijken, maar daarna is het feest feest feest.

Hadden we willen zeggen, maar uiteindelijk moet je gewoon ff doorklikken tot 14 minuten en dertig seconden. Dan kan je erachter komen dat het ongeveer dertig seconden duurt, maar dan wordt er in ieder geval wel over de car gepraat.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's