Video's - 3 februari 2019   20:17 Interessante documentaire over Audi Nines 2018 nu gratis te bekijken

Door:

Shapers, atleten, oprichter, fotografen… Iedereen komt aan het woord in deze erg interessante documentaire over Audi Nines 2018!

Dus, voor het geval dat je nog niets te doen had weet je bij deze wat je de komende half uur gaat doen. En als je wel wat te doen hebt? Dan moet je even tijd vrij maken aangezien er een fijne documentaire is opgedoken. Kijk, behind the scenes is altijd iets waar we warm voor lopen aangezien dat iets extra’s en nice is, maar wanneer het over Audi Nines gaat? Dan gaan we er toch wel even extra goed voor zitten.

En wanneer we ‘even extra goed voor zitten’ zeggen moet je denken in bakken popcorn, bier, fristi, chips, snoep, chocolade enzovoort. Én uiteraard een enorm scherm waarop we de documentaire eens goed kunnen gaan begluren. Want alles op je telefoon kijken…?

Nee, dat durven we Audi Nines niet aan te doen. Zij hebben door de jaren heen al zoveel krediet weten op te bouwen dat we hun video’s altijd in volle glorie willen bekijken. Nu horen we je denken “ja, dit is allemaal erg leuk en aardig, maar waar gaat die documentaire van Audi Nines eigenlijk over?” en dus zullen we inderdaad maar gewoon even stoppen met het praten over onszelf. Deze documentaire gaat over…

Tja, alles eigenlijk? Je krijgt te weten hoe alles tot uitvoering is gekomen, maar ook op de vragen zoals “wat vinden de atleten ervan?” “Waar hebben ze bij de organisatie allemaal over nagedacht voordat het echt werd?” Of “wat is de reactie van de atleten als ze de course voor het eerst zien?” Of eh… Ja, maak het zo gek als je wil en je krijgt er antwoord op. Maar dan moeten de vragen wel gerelateerd aan Audi Nines zijn he, anders klopt die tekst weer niet.

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's