Video's - 19 oktober 2019   12:22 Is de 12-jarige Kai Jones de beste skiër van z’n generatie?

Door:

Hij is pas twaalf jaar oud, heeft vorig seizoen z’n opwachting gemaakt in Teton Gravity Research’ Far Out én hij rijdt als een volwassen kerel. Kunnen we Kai Jones bij deze nomineren voor beste skiër van z’n generatie? Check de beelden!

Als we zo naar de feiten kijken dan is het niet zo heel raar als we zoiets zeggen en de beelden van hieronder showen het nog maar eens. En sure, we kunnen nu heel makkelijk gaan zeggen dat Kai Jones het zoontje van de baas is en daardoor een rode loper uitgerold krijgt als het aankomt op minuten in een TGR film, maar daar doen we niet aan mee.

Want serieus, twaalf jaar (ja, we blijven het gewoon zeggen), laat dat even indalen. Wij waren alles behalve zo goed als Kai nu is en buiten dat: Kai Jones gaat echt als een raket! Hij springt van cliffs af zonder ook maar enige twijfel te hebben, rijdt ze soepel uit en onder leiding van Tim Durtschi beukt hij door de sneeuw alsof z’n leven er vanaf hangt.

We waren hier op kantoor overigens in een beetje verhitte strijd terecht geraakt of deze video al eens online gezet was of niet. Nu ging het niet zover dat we met stoelen gingen gooien terwijl we schreeuwden dat partij X partij Y z’n moeder op date had genomen met alle gevolgen van dien, maar wel of het ook mogelijk kon zijn dat partij X ‘m al had gezien.

Als je ons dus uit die discussie kan helpen dan horen we het graag! Kai Jones leeft in ieder geval de droom, en dat op twaalf jarige leeftijd. Wat vind jij van z’n ski kunsten?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's