Video's - 29 november 2019   16:24 Is de 8 jarige Nico Bondi de toekomst van het snowboarden?

Door:

Wel als het aan Stale Sandbech ligt, want hij plakte zojuist de sticker of approval op de 8 jarige snowboarder Nico Bondi. En uiteraard zit daar beeldmateriaal bij inbegrepen!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

We willen niet al teveel credit op ons nemen hoor, maarre… We schreven al over Nico Bondi toen hij nog maar 6 jaar oud was. Die beelden hebben we uiteraard nog even voor je klaar staan en zijn hierrrr te vinden, waar we nu even doorpakken met de sessie die Stale Sandbech en Torgeir Bergrem met Nico Bondi hebben gehad.

De jonge Italiaan uit Madonna de Campiglio mag er zeker zijn met z’n talent en ondertussen heeft hij de nodige merken aan zich weten te binden. Oh, en als klap op de vuurpijl (figuurlijk he, want die mag hij nog niet zelf afsteken) is hij al terug te vinden in de nieuwe film van Nitro Snowboards genaamd OFFLINE (die op Red Bull TV te zien is) en zo kunnen we prima stellen dat Nico Bondi lekker aan de weg aan het timmeren is.

Met speelgoed hamers en stenen natuurlijk.

Nee, zonder gein, normaliter zouden we zeggen dat hij vooral gewoon plezier moet hebben in het snowboarden, maar dat loopt zo te zien allemaal wel los. Sterker nog, Nico Bondi vindt op het moment alles leuk dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Tijd voor beelden, check ‘m hieronder, wat denk jij van Nico Bondi?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's