Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Mark McMorris
Is Mark McMorris eigenlijk goed in het spelen van Dokter Bibber?

Gepost op

Het is een vraag die we ons elke dag van het jaar al hebben afgevraagd. Want Mark McMorris kan de ene na de andere wedstrijd naar z’n hand zetten alsof het niets is, kan van blessures terugkomen waarvan je nooit had gedacht dat het zo snel zou lukken én hij maakt comebacks als geen ander… Maar kan hij ook een beetje goed Dokter Bibber spelen? CBC Sports voelde ‘m aan de tand!

Okay, we geven het toe, die eerste zin in de intro was sarcastisch, maar toen we het interview van hieronder zagen die Mark McMorris met CBC Sports had gedaan moesten we toch wel ergens even lachen. Het is dan ook gewoon een bijzonder idee om iemand zoals Mark McMorris bezig te zien met Dokter Bibber!

Dit kwam natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, want de reden hiervoor is dat Mark McMorris in z’n snowboard carrière al van alles en nog wat heeft gebroken, gescheurd of gekneusd met als meest verse natuurlijk zijn enorme crash in het begin van dit jaar. Toen brak hij namelijk zijn kaak, heup, ribben en  z’n linkerarm, om nog maar te zwijgen over zijn gescheurde milt en klaplong.

Meer informatie daarover kan je hierrrr vinden, maar feit blijft dat de Canadese snowboarder dus de discutabele eer heeft dat hij wel kan meepraten over operaties en dergelijke. Dat komt dan ook aardig terug in het interview dat CBC Sports met ‘m heeft gehouden, want wat deed hij eigenlijk toen hij in de kreukels lag, wat deed het meeste pijn en hoe gaat het nu met ‘m?

Alles wordt besproken in onderstaand interview, wij zijn in ieder geval enorm blij dat Mark McMorris weer terug is in de wedstrijdscene want iemand met zo’n talent… Die wordt elke minuut dat hij er niet is gemist. En dat hij dan niet zo goed is in Dokter Bibber spelen maakt ons dan eigenlijk geen bal uit.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer