Video's - 15 april 2015   16:28 Is ‘One Of Those Nordic Days’ de eerste Nordic freeskiing edit ooit?

Door:

“Wat Candide Thovex kan is leuk, maar dat kunnen wij ook en dan ook nog eens een stuk beter!” Of zoiets moet de crew van dit filmpje gedacht hebben. Hoe het afloopt laten we nog even in het midden, maar de enorme knipoog naar de One Of Those Days’ video’s van Candide Thovex is in ieder geval erg vermakelijk te noemen!

We zaten een beetje te twijfelen of we je nog wel over Candide z’n video moesten bijpraten, want bijna iedereen heeft die rare acties van de Franse professionele freestyle skiër eigenlijk al wel gezien. Eh.. toch? Daar gingen we namelijk stiekem wel een beetje vanuit aangezien de video binnen twee dagen al meer dan twee en een half miljoen (!) views had. Maar oke, voor degene die toch met welke reden dan ook op de proppen komt dat hij of zij de legendarische video nog niet heeft gezien zullen we je nog éénmaal bijpraten.

Candide Thovex is een freestyle skiër die in de eerste One Of Those Days video rauwe onboard beelden van zijn avonturen achter elkaar heeft geplakt en dit alles heeft hij vervolgens op internet gezet. (Voor deze video kan je hierrrrr terecht.) Deze eerste versie van OOTD werd zo goed ontvangen dat Candide besloot om er een vervolg op te maken en dus werd One Of Those Days 2 geboren! (Voor deze video kan je hierrrrr terecht.) Die laatste versie werd echt door werkelijk waar iedereen opgepakt (vandaar dat we het ook bijzonder vinden wanneer je ‘m nog niet hebt gezien) wat dus uiteindelijk een enorm succes is geworden.

Nu zijn er dus wat Franse wintersporters die een video online hebben gezet die ons toch erg doet denken aan de avonturen van Candide. Of dat ook daadwerkelijk het idee erachter was is niet bevestigd, maar buiten dat.. stel dat je Candide Thovex na wil doen, waar begin je dan? Zoals je wellicht nu wel al hebt gezien was OOTD niet een video die je ‘even’ nadoet, maar we moeten zeggen dat de mannen van Team Valoche toch een aantal verwijzingen op ludieke wijze vorm hebben weten te geven.

Te beginnen bij de ski’s die nu ingeruild zijn voor een setje langlauf ski’s, dat kan alleen maar goed gaan. Ahum.. Bekijk ‘m snel! Wat vinden jullie, is de video geslaagd of was dit gewoon zonde van Team Valoche’s tijd?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's