Video's - 10 april 2015   16:16 Isabelle Hanssen stunt het seizoen uit met epische edit

Door:

Vertellen dat er in Laax, Zwitserland naar hartenlust gestunt kan worden is eigenlijk overbodige tekst en dat wordt nog maar eens bewezen door deze fijne edit waar Isabelle Hanssen de hoofdrol in speelt. Samen met filmer & editor Danny Warley is ze de superpipe en het funpark van Laax wezen trotseren wat heeft geresulteerd in heerlijke beelden waardoor je je weekend meteen goed begint!

Het prachtige Laax is dit seizoen al een aantal keer op de site voorbij gekomen en dit heeft zeker voor gave momenten gezorgd. Om een voorbeeld te geven, een tijdje geleden was het namelijk nog aan de Burton European Open om het slopestyle parcours en ‘s werelds grootste superpipe aan de tand te voelen! Daarnaast was het in de eerste week van april de beurt aan het Nederlands Kampioenschap Snowboard & Freeski en zeker nu we deze beelden van Danny en Isabelle voorbij zien komen juichen we het ‘meer footage uit Laax’ principe alleen nog maar meer toe.

Zoals gezegd is het talent uit Nijmegen door Danny Warley en zijn camera achtervolgt en beide hebben alles uit de kast gehaald waardoor het resultaat weer erg nice te noemen is. De beelden zijn geschoten nog voordat het Nederlands Kampioenschap van start ging en dit kwam Isabelle Hanssen goed uit. Niet dat ze het van te voren al wist, maar nu kon ze in ieder geval nog wel gewoon gebruik maken van de enorme superpipe! Dat was zoals de trouwe lezer nog wel weet ten tijde van het NK een compleet ander verhaal.

We dachten dat het seizoen van 2014/2015 voor Isabelle Hanssen er al op zat, maar dat was zo te merken niet het geval. Ze had blijkbaar nog wat moois voor ons in petto waardoor ze op een gepaste manier afscheid van deze winter neemt. En met ‘op gepaste manier afscheid nemen’ bedoelen we dan natuurlijk een epische edit met gave stunts die zeker het bekijken waard is!

Bron:

Foto: Christian Nuessli Photography

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's