Video's - 21 mei 2018   15:13 Jacco Bos showt verse seizoensedit uit LAAX

Door:

Jacco Bos kan snowboarden als een baas en LAAX was het afgelopen seizoen de plek waar hij het park ondersteboven heeft gestunt. Zijn seizoensedit is daar het levende bewijs van dus check ‘m snel!

En dat ‘snowboarden als een baas’ is echt niet zomaar uit de lucht komen vallen, want we weten niet hoe goed je geheugen is, maar kan je je nog herinneren hoe het Nederlands Kampioenschap Big Air in LAAX verliep voor de snowboarders?

Als je op deze vraag knikt in plaats van schudt dan ben je én goed op de hoogte én je weet dat we geen onzin praten. En wanneer je schudt… Tja, dan moet je maar snel even op deze blauwe tekst klikken. Lang verhaal kort: Jacco Bos liet in LAAX nog maar eens zien waarom er altijd rekening met ‘m gehouden moet worden wanneer hij op de startlijst staat!

Anyway, door naar de edit, want een compleet seizoen in één edit proppen is en blijft een lastige klus. Zelf meldt hij: “I didn’t get much riding in this winter due to work and weather conditions. But in the final 3 weeks of the season I did manage to film a few runs that I edited together.” En wat ons betreft ziet het er erg fijn uit. Daarom moet je ‘m zeker even zien en we zijn benieuwd wat we in de toekomst nog meer van Jacco Bos kunnen gaan zien. Dus, Jacco, als je dit leest, keep us posted! Tegelijkertijd zijn we even aan het gluren bij z’n Vimeo account.

Meer volgen van Jacco Bos zijn avonturen? Check dan Daily Chaos op Instagram en Facebook!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's