Video's - 11 februari 2020   19:45 Jack Mitrani deelt sicke beelden die The Art Of Flight niet hebben gered

Door:

Beelden die het net niet hebben gered, maar wel even zo’n momentje hebben dat je recht overeind gaat zitten… Die zijn goud waard. Jack Mitrani kwam een kort shot tegen die voor The Art Of Flight was geschoten en heeft ‘m nu gedeeld!

Poah. Wat Jack Mitrani heeft gedaan maakt wel een beetje onze dag hoor, want hij is even in de archieven gedoken en kwam een shot tegen. En niet zomaar eentje, maar een moment in een half pipe waar je toch wel een aardig klam momentje bij kan gaan krijgen.

Dat zie je in de eerste try, waar het in de tweede juist wel volledig goed ging, maar dat het een shot is waar je wel even bij achter je oor krabt is wel duidelijk. Zelf noemt Mitrani het een ‘close call moment’ en dat is een understatement als je het aan ons vraagt. “Just came across a classic close call moment! Thought it was over on this one. Glad it worked out in the end… even if it didn’t make the movie, #ArtOfFlight” aldus Jack Mitrani over de onderstaande beelden.

Het is wel vet hoor, dat Jack Mitrani dit even laat zien. The Art Of Flight is dan ook een van die films die gewoon bij je opvoeding hoort. De film van Travis Rice, met sponsoring van Red Bull, heeft op 8 september 2011 het licht gezien en vanaf dat moment was de wereld niet meer hetzelfde.

Dat klinkt een beetje overdreven, maar dati s nou eenmaal gewoon hoe het is. En nu krijg je toch nog even een extra shot te zien wat er dan nog steeds niet in is gekomen. Terwijl het wel iets grandioos lekker is! Hoe kort hij dan ook moge zijn.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's