Video's - 28 december 2019   11:26 Jack Mitrani gaat een dag op pad met Alex Ferreira

Door:

Dat betekent dus lekker wat actie shots terwijl Alex Ferreira laat zien dat hij niet enkel in de Superpipe tot z’n recht komt. En dat z’n moeder een goed ontbijt kan regelen!

X Games Aspen 2020 zit er bijna aan te komen en met bijna bedoelen we dat de teller minder dan een maand aangeeft. De hype eromheen moet dus even op gang geholpen worden en hoe doe je dat beter dan bij de gouden medaille winnaar voor SuperPipe Ski eens gaan ontbijten?

Juist, dat doe je niet. Want tja, hij is de kerel die gebeat moet gaan worden en dus hoog tijd om eens te kijken hoe het er allemaal aan toe gaat bij Alex Ferreira. Overigens is het niet enkel en alleen de eieren en broodjes die de revue passeren in deze video, maar gaat het wel wat verder dan dat. Jack Mitrani is natuurlijk de host en die wilt ook wel wat actie in de tent. Dusja… Dat krijgen we ook!

Een kijkje in de keuken hoe Alex Ferreira traint is natuurlijk wel aardig interessant en blijkbaar doet hij een beetje hetzelfde als wat Andri Ragettli ook nog wel eens weet te presteren. Andri Ragettli gaat dan trouwens meteen in de XXL variant om het erna op internet te flikkeren, Alex Ferreira houdt het liever voor zichzelf. En wat kleiner dus.

Maar dat maakt het niet minder effectief wat de Aspen local doet! Om het allemaal af te toppen worden de ski’s, en snowboard voor Jack Mitrani, onder gebonden om nog even de sneeuw van Aspen te testen. Het zal je waarschijnlijk verbazen, maarre…

…Die is meer dan prima te noemen! Bekijk dus hieronder X Games Session met Alex Ferreira en naar alle waarschijnlijkheid gaan er hier meer van komen. Dus we houden je op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's