Video's - 8 januari 2020   19:42 Jack Mitrani gaat op bezoek bij Red Gerard en z’n achtertuin

Door:

Na jongens als Mark McMorris en Alex Ferreira was het voor Jack Mitrani nu even zaak om een ander talent op te gaan zoeken. Dat is gelukt want de achtertuin van Red Gerard is er eentje waar menig atleet jaloers op zou worden en dan heb je nog niet alles gezien!

Toen we de vorige keer zeiden “nu is natuurlijk de vraag wie er in de volgende X Games Session voorbij gaat komen. Na Alex Ferreira en Mark McMorris ligt de lat in ieder geval lekker hoog!” was daar niets aan gelogen en nu met Red Gerard hebben ze daar toch ook wel prima gehoor aan gegeven.

Want een Red Gerard? Dat is wel een mooie kerel met een goed verhaal! Dat blijkt nog maar eens en man, man, man… Wat een achtertuin heeft deze kerel zeg. En dan bedoelen we niet degene die hij in Copper Mountain heeft, maar gewoon degene die écht z’n achtertuin is. En als de deur van de schuur open gaat blijkt dat het allemaal nog een stuk mooier gaat worden.

Verder weet je na het kijken van de video dat Red Gerard in z’n achtertuin ook geitjes heeft rondlopen, krijg je een rondje door z’n huis en kom je erachter dat…

…Er in het begin meteen alle actieshots doorheen zijn gejaagd. Dat is eerlijk gezegd wel een beetje jammer, want de edit duurt ook maar een aantal minuten. Maar hey, er is nog genoeg te beleven in de vier minuten dat Jack Mitrani langs is gekomen en de volgende X Games Session gaat naar alle waarschijnlijkheid binnen no time online komen. Wij gokken op een skiër, wat denk jij? Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's