Video's - 9 februari 2019   9:05 Jacqueline Pollard praat je bij over haar winnende run tijdens Freeride World Tour 2019 Kicking Horse

Door:

Benieuwd welke keuzes Jacqueline Pollard nam voor en tijdens haar run bij de Freeride World Tour in Kicking Horse? Na de klik praat ze je bij!

Als we iets een uitvinding vinden, dan is het wel deze analyse van de run die in dit geval Jacqueline Pollard heeft gedaan. De vorige keer konden we daardoor een zes minuten durende video van Travis Rice gaan bekijken en nu hebben ze dus de winnares van de Freeride World Tour Ski Vrouwen categorie voor de camera gehaald.

Om jou maar even te laten zien wat er allemaal door haar heen ging en welke keuzes ze waarom maakte. Of zoals de Freeride World Tour zelf zegt: “Understand how and why Freeride World Tour 2019 Rookie Jacqueline Pollard delivered ski women’s best run in Kicking Horse Golden BC for her first win on the tour! Let her and head judge Berti Denervaud give you all the insights.”

Zoals je merkt is het ook nog eens aan Berti Denervaud om je te vertellen waarom ze Jacqueline Pollard de meeste punten hebben gegeven, dus een interessante video gaat het zeker worden.

Kijk, we geven meteen toe dat deze run van een ander niveau is dan de eerste Quattro Performance Check met Travis Rice, maar dat een Rookie bij de Freeride World Tour gewoon even weet te winnen is wel echt nieuws te noemen. Jacqueline Pollard doet het namelijk en dat met een verse run waar niemand aan kan tippen.

De volgende stop van de Freeride World Tour is in Fieberbrunn en wie weet krijgen we daar Jacqueline Pollard eveneens te zien op het podium. Who knows, who knows.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's