Video's - 13 augustus 2019   8:25 James Woods gaat ook komend seizoen door met Woodsy’sWorld

Door:

Can we get a hell yeah? James Woods gaat ook dit seizoen weer op je beeldscherm te zien zijn met Woodsy’sWorld!

Dit liet de Britse skiër weten door middel van een post op Instagram, waar hij meteen maar even van de mogelijkheid gebruik maakte om beelden van afgelopen seizoen voor je neus te zetten. Het is dus niet enkel een berichtje van huishoudelijke aard wat James Woods heeft geplaatst, maar je kunt bij deze dus ook even genieten van wat highlights die in seizoen één allemaal gebeurden.

Voor die beelden verwijzen we je graag door naar deze blauwe tekst waar je even op moet klikken om alles van Woodsy’sWorld te bekijken en we hadden je graag hieronder nieuw materiaal laten zien maar eh… Dat gaat dus even niet gebeuren.

Jammer is dat zeker, ook al liet James Woods ons weten dat er binnen erg korte tijd een complete seizoensopener zal gaan komen. Kijk, dat is nog eens tekst waar we wat mee kunnen! Of naja, half. Want we hebben nog steeds geen datum, maar we pakken op dit moment maar even alles aan om in de mood te komen. En als James Woods daar aan mee kan helpen dan zijn we blij.

De foto van hierboven is overigens uit een vorige Woodsy’sWorld, dus maakt je geen illusies. Hoevaak en wanneer en hoe professioneel Woods het allemaal aan gaat pakken is ook nog niet bekend, dus bij deze stopt ook de berichtgeving.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's