Video's - 25 januari 2019   12:19 James Woods in Woodsy’sWorld #12: WELCOME TO X GAMES!

Door:

De wedstrijd van het seizoen is voor James Woods aangebroken en hij neemt je alvast mee langs de eerste dag van X Games Aspen 2019!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Aan het appartement zal het niet liggen, want die ligt er heerlijk bij, maar hoe gaat het James Woodsy Woods af? Hoe gespannen is hij en last but not least: hoe vindt hij het hele event in Aspen?

Die laatste vraag is op het eerste gezicht een open deur, maar het is altijd wel leuk om iemand als James Woods te horen praten over hoe hij tegen een event als X Games Aspen aankijkt. Behalve dat hij zegt dat het dé wedstrijd van z’n seizoen is natuurlijk. Want dat weten we ondertussen wel.

Nou, we kunnen je vertellen: hij praat je echt over alles bij. Maar dan ook echt alles. En dan te bedenken dat het pas de eerste dag is dat James Woods bij de X Games aanwezig is, dus we gaan sowieso meer van de Britse freestyle skiër terug zien. En daar worden we dan weer extra blij van!

Want in die twaalf afleveringen dat James Woods is gestart met vloggen heeft hij toch wel aardig stappen weten te maken. Al met al durven we dus best wel te zeggen: keep it up James Woods! Ook al zal hij dit natuurlijk nooit lezen, want hij ken helemaal geen Nederlands. Anyway, check snel hieronder de eerste dag, wie weet krijgen we morgen meer van Woodsy’sWorld!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's