Video's - 27 januari 2019   14:07 James Woods in Woodsy’sWorld #13: X GAMES RAW

Door:

Zoals gehoopt doet James Woods nog eens even een duit in het zakje van X Games Aspen 2019 met een nieuwe vlog!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Dag twee is aangebroken voor de Britse freestyle skiër James Woods en dus is het game time. Maar! De vlog van Woodsy is niet alleen wedstrijdgericht dus we krijgen een extra kijkje in de keuken bij James Woods en dat kan nooit kwaad!

Eigenlijk maakt dit het nog leuker dan dat we bijvoorbeeld enkel naar de runs van de tweede dag van X Games Aspen 2019 zitten te kijken. James Woods neemt je namelijk maar wat graag mee langs alles wat hij beleeft en zo staan we opeens bij een handtekening sessie die ergens bovenin plaatsvindt.

Zo kom je nog eens ergens en dat terwijl je nu waarschijnlijk gewoon lui op de bank ligt te chillen. Groot gelijk geven we je trouwens hoor, maar hiermee willen we zeggen dat dat des te belangrijker is bij een vlog.

Want je wilt behind the scenes beelden maken, of niet natuurlijk! Na die sessie is het tijd om de ski’s weer aan te trekken en soms… Gaat het ook nog wel eens fout. Niet alleen bij James Woods zelf, maar ook bij de cameraman. Je zult het wel merken wanneer dit het geval is, want er is iets gesneuveld. Bekijk James Woods z’n Woodsy’sWorld snel hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's