Video's - 4 februari 2019   12:36 James Woods in Woodsy’sWorld #14: IS IT WRONG TO BE THIS COMPETITIVE?

Door:

X Games Aspen 2019 is afgelopen, tijd om met James Woods te evalueren hoe het ging!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Van te voren en tijdens de wedstrijd van X Games Aspen 2019 konden we meegenieten met het leven van James Woods, maar naderhand was er nog geen echt goede samenvatting van z’n avontuur terug te vinden. Het wachten was dan ook op een vlog daarover en die hebben we zojuist gekregen!

En die gaat erg diep in op de feelings van James Woods tijdens de Big Air, maar ook die van X Games Aspen 2019 Slopestyle komt voorbij. Want hoe goed de Big Air ging, zo slecht ging de slopestyle finales voor de Britse freestyle skiër.

Dat zeggen we niet graag, maar dat is nou eenmaal gewoon hoe het is. En dat weet James Woods ook aangezien hij boos op zichzelf is geweest na alles van de slopestyle wedstrijd. Niet zo gek natuurlijk, want van de drie runs wist hij er drie te verkloten, maar goed…

Zoiets is dus wel meteen goed voer voor een webserie om even extra op in te gaan. Overigens vinden we de teksten over de Big Air eveneens interessant om aan te horen, maar Woods gaat zelf wat dieper in op de slopestyle wedstrijd.

Maar al met al was het voor James Woods toch wel een enorm mooi moment dat hij weer bij de X Games Aspen 2019 is langs geweest. Plus, die kerel heeft uiteindelijk gewoon een medaille om mee naar huis te nemen, dus er is genoeg goed gegaan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's