Video's - 6 februari 2019   18:54 James Woods in Woodsy’sWorld #15: WORLD CHAMPIONSHIPS FENCE CRASH

Door:

Van X Games naar de Wereld Kampioenschappen, James Woods laat er geen gras over groeien bij Woodsy’sWorld!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Park City, Utah is de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren en voordat ze daar zijn werd er even met Joss Christensen gemeet. Dat was overigens niet zo heel spectaculair hoor, maar we vonden het wel gewoon leuk om het je te melden. Want tja, moet het echt alles wat we zeggen nut hebben?

Ja? Euwh, dan hebben we nieuws voor je, want ondergetekende kan niet alleen maar feiten knallen. Het spijt ons echt totaal niet enorm daarvoor, maar we moeten toch even door met de orde van de dag.

Want die roept namelijk of we even ons licht op James Woods willen laten schijnen. Hij is zoals gezegd bij de Wereld Kampioenschappen in Park City, Utah en daar ging het eh… Niet zoals gehoopt. Sterker nog, de Britse freestyle skiër heeft er voor gezorgd dat hij de boarding even van dichtbij ging bekijken.

Dat was natuurlijk van te voren niet het plan wat James Woods voor ogen had, maar ook dat hoort er bij. Helaas voor ‘m was dat al z’n tweede run en daardoor viel het doek al snel voor ‘m. Geen finales dus voor Woodsy en hier had hij aardig moeite mee. Iets wat prima te begrijpen is aangezien je natuurlijk met alle goede bedoelingen daar in Park City aankomt. Maar na een gesprek met de jury pakt hij het positief op en neemt hij zo plaats om commentaar te geven bij de finales.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's