Video's - 18 februari 2019   18:19 James Woods in Woodsy’sWorld #16: BECOMING WORLD CHAMPION

Door:

Na z’n avontuur in de veiligheidsnetten was James Woods gebrand om tijdens de slopestyle wedstrijd beter uit de verf te komen!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

James Woods zit op het moment van filmen nog steeds in Park City, waar de World Championships bezig zijn en zoals je in de vorige editie al zag: de Big Air wedstrijd ging voor James Woods niet bepaald zoals het hoort.

En dat is nog zachtjes uitgedrukt aangezien er niemand op zit te wachten om zichzelf uit de veiligheidsnetten te heisen. Én al helemaal James Woods niet! De Brit had, mede door z’n prestaties bij X Games, grote plannen tijdens de wedstrijd en als het dan zo uitpakt. Ja, dat is dan aardig klote te noemen.

Maar! Fouten zijn er om recht te zetten en dat is dan ook precies wat James Woods heeft gedaan! Met z’n positieve instelling komt hij een eind en dat is al te merken vanaf minuut één in de nieuwe aflevering van Woodsy’sWorld. Ook al heeft hij het wel nodig hoor, die positieve instelling. Het weer was namelijk niet echt fijn te noemen waardoor er dagen van wachten, wachten en nog meer wachten waren aangebroken.

Gelukkig kwam ook aan dat een einde en vanaf dat moment was het erop of eronder voor James Woods. Zelf had hij gekozen om de kwalificatie scores te laten tellen, maar die had niet de overhand en daardoor mocht hij alsnog aantreden. En dat deed hij…

…als een baas.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's