Video's - 27 februari 2019   9:23 James Woods in Woodsy’sWorld #17: I FEEL GUILTY POSTING THIS… SHOULD I BE SKIING?

Door:

James Woods vond het tijd voor een break, maar is het wel de goede zet?

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Even een update vanuit Nicaragua, waar James Woods na de World Championships naartoe is gecrost. Er even tussenuit klinkt wel echt relaxt voor ‘m, maar is het de goede zet? Of had hij beter richting een ski resort kunnen gaan om extra aan z’n tricks te werken? Dat is de vraag die hij zichzelf stelt, want een mid winter break zoals deze? Die heeft James Woods nog nooit in z’n leven gedaan.

En nu wilt het natuurlijk niet meteen zeggen dat wanneer je het nog nooit gedaan hebt dat je het dan ook nooit moet gaan doen… Ook al zijn sommige acties wel even het overdenken waard. Want is zoiets als wat James Woods gedaan heeft slim? Of moet je gewoon zeggen: “Ik heb het nodig anders crash ik ergens halverwege het seizoen, dus jullie kunnen allemaal de moeder krijgen”?

Voor beide is wel wat te zeggen, maar James Woods heeft dus voor het laatste gekozen. Hoe hij verder allemaal over de lopende zaken denkt laten we aan James Woods himself over, want anders is er natuurlijk niets meer om te kijken bij Woodsy’sWorld! Daarom lekker aanslingeren die handel en gewoon even zien wat James Woods allemaal drijft.

Ha! See what we did there? Hij is namelijk gaan surfen en dus eh… Ja. Snap je? Naja, het uitleggen maakt ‘m niet beter. Nevermind.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's